Frist udvidet for 6th Resilient Health Care Meeting – tilmeld dig senest den 10. juli!

Frist udvidet for 6th Resilient Health Care Meeting – tilmeld dig senest den 10. juli!

Er du interesseret i at deltage i den sjette udgave af Resilient Health Care Meeting, men har ikke haft tid til at tilmelde dig endnu? Vi har gode nyheder til dig! På grund af den store interesse og efterspørgsel fra potentielle deltagere har organisationskomiteen besluttet at udvide fristen for tilmelding.

Den oprindelige frist var sat til 30. juni, men du har nu muligheden for at tilmelde dig frem til den 10. juli. Dette giver dig ekstra tid til at planlægge din deltagelse og sikre, at du får mulighed for at være en del af dette givende og inspirerende møde.

Det 6th Resilient Health Care Meeting finder sted fra den 11. til 13 august 2021 og byder på en række spændende foredrag, workshops og netværksmuligheder for sundhedsprofessionelle, forskere og policy makers fra hele verden. Konferencen vil fokusere på emner som patientsikkerhed, læring i organisationer og systemer, arbejdets natur og styrkelse af sundhedsvæsenets evne til at håndtere udfordringer og uforudsete begivenheder.

Til dette års møde er der et stærkt program med både nationale og internationale eksperter inden for resilient sundhedspleje. Blandt hovedtalerne er professor Erik Hollnagel, en pioner inden for patientsikkerhed og resilient sundhedspleje, og professor René Amalberti, en førende ekspert inden for systemtænkning og organisatorisk resiliens.

Tag del i denne unikke mulighed for at lære af de bedste inden for området og møde ligesindede kolleger, som deler din passion og interesse for resilient sundhedspleje. Tilmeld dig den 6th Resilient Health Care Meeting senest den 10. juli ved at besøge arrangementswebstedet og udfylde registreringsformularen. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Frist udvidet for 6th Resilient Health Care Meeting – tilmeld dig senest den 10. juli!

Der er gode nyheder for alle interesserede i at deltage i det 6th Resilient Health Care Meeting. Tilmeldingsfristen er blevet udvidet, og du har nu mulighed for at tilmelde dig indtil den 10. juli! Konferencen afholdes fra den 16. til den 18. august og samler eksperter og beslutningstagere fra hele verden inden for sundhedssektoren.

Game-changing emner og talere
Det årlige møde er kendt for sin fremragende videnskabelige kvalitet og inspirerende diskussioner på tværs af faggrænser og landegrænser. Dette år vil følge op på tidligere succeser med en bred vifte af emner inden for både praksis, politik og forskning. Fokus vil ligge på at styrke sundhedssystemets modstandsdygtighed i en tid med øgede krav og begrænsede ressourcer, samt at lære af den nuværende COVID-19 pandemi.

Keynote speakers inkluderer internationale eksperter inden for patientoplevelser, risikostyring og innovation, bl.a. Dr. Jeffrey Braithwaite fra Australien, tidligere formand for International Society for Quality in Healthcare (ISQua), og Dr. Trisha Greenhalgh fra Storbritannien, en anerkendt forsker inden for primær sundhedspleje og implementering af digital sundhed.

Netværk og erfaringsudveksling
Ud over at lære af nøglepersoner inden for forskning og praksis vil konferencedeltagerne få enestående muligheder for at netværke og dele deres egne erfaringer med kolleger fra hele verden. En række workshops, masterclasses og møder i mindre grupper vil give deltagerne mulighed for at udveksle viden, metoder og løsninger til at fremme modstandsdygtige sundhedssystemer.

Tilmeld dig nu og spar penge!
Konferencen afholdes i år som en online begivenhed på grund af rejserestriktioner og sundhedshensyn. Dette gør det muligt at deltage uanset hvor man befinder sig i verden, samt hvis tidligere tidsplaner ikke har tilladt deltagelse. På grund af den digitale format er konferenceomkostningerne også reduceret, så tilmeld dig nu og spar både tid og penge!

OBS: Studerende og ph.d.-studerende kan opnå en reduceret pris ved tilmelding. Husk at tilmelde dig senest den 10. juli for at sikre din plads!

For mere information om det 6th Resilient Health Care Meeting, tilmelding og programmet, kan du besøge konferencens hjemmeside [indsæt link]. Vi ser frem til at byde dig velkommen til denne inspirerende og indsigtsgivende begivenhed.